ΚΟΡΥΦΑΙΑ

ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Καλοκαίρι στο Μόναχο , 5 μέρες αεροπορικώς!

3 - 6 ημέρες
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πολιτισμός

+ 2
ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Μέτρια

ΕΛ. ΗΛΙΚΙΑ

3 ετών

495

5ήμερη αεροπορική εκδρομή στο Μόναχο! Αναχωρήσεις από 13/6 έως 14/8/2019! Ομπεραμεργκάου - Κάστρο Νοϊσβανστάιν - Λίμνη Κίμζεε - Παλάτι Κένιχσλος - Σάλτσμπουργκ - Μπερχτεσγκάντεν - Λίμνη Κένιγκζε - Ίννσμπρουκ - Κίτσμπουελ! Αεροπορικά εισιτήρια με Lufthansa, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις πόλεων!

Τιμές Early Booking για τις πρώτες συμμετοχές και ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ!

 

Τιμές κατ' άτομο:

   Αναχωρήσεις       Ξενοδοχείο ή παρόμοιο         Δίκλινο     Μονόκλινο     Παιδικό   Φόροι

                 13/6

17/7,  31/7,  7/8,   14/8

      Holiday Inn Munich City                              Center 4*

        495€

        545€

          645€

          705€

        445€

        495€

      150€

 

Οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά Early booking για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων! Μετά +50€ για κάθε ενήλικα.

 

 

Πτήσεις με Lufthansa

Αθήνα - Μόναχο LH 1755 06:05 07:35
Μόναχο - Αθήνα LH 1754 19:05 22:30
 

Περιλαμβάνονται:

  • αεροπορικά εισιτήρια για Μόναχο με Lufthansa 
  • διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
  • πρωινό 
  • μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • αρχηγός - συνοδός
  • ΦΠΑ


Δεν περιλαμβάνονται:

  • φόροι αεροδρομίου
  • είσοδοι μουσείων και φιλοδωρήματα
  • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 

Χαρτης προγράμματος

Αναλυτικά ανά ημέρα

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα - Μόναχο

Πρωινή πτήση για το Μόναχο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και περιήγηση. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του Νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε θαυμάσια πάρκα και κήπους, κορυφαία μουσεία, και αγορές.

2η ημέρα: Μόναχο - Ομπεραμεργκάου - Κάστρο Νοϊσβανστάιν

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Ομπεραμεργκάου. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, διάσημο παγκοσμίως για τα υπέροχα ζωγραφισμένα από ντόπιους σπίτια και την αναπαράσταση των «Παθών» κάθε 10 χρόνια. Επόμενη στάση μας το φημισμένο Κάστρο Νοϊσβανστάιν. Είναι ίσως το ωραιότερο κάστρο του κόσμου και βρίσκεται πάνω από το χωριό Hohenschwangau στη νοτιοδυτική Βαυαρία. Δεσπόζει ανάμεσα στις ψηλές κορφές των Άλπεων και είναι πραγματικά σαν να βγήκε από παραμύθι. Επιστροφή στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λίμνη Κίμζεε - Παλάτι Κένιχσλος - Σάλτσμπουργκ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Κίμζεε με τα δύο μικρά νησάκια, Χέρρεν Κιμζέε & Ντάμεν Κιμζέε. Επιβίβαση στο φέρι-μποτ για το Χέρρεν Κίμζεε, όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι Κένιχσλος, πιστό αντίγραφο του παλατιού των Βερσαλλιών και το μεγαλύτερο σε πλούτο από τα 6 παλάτια του Λουδοβίκου του Β’. Συνεχίζουμε για το Σάλτσμπουργκ. Στην περιήγησή μας θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό της πόλης και το Αβαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος στη διάθεση σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις Μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μόναχο - Μπερχτεσγκάντεν - Λίμνη Κένιγκζε - Αετοφωλιά του Χίτλερ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μπερχτεσγκάντεν. Είναι ένας δήμος στις Βαυαρικές Άλπεις, στα νότια της επαρχίας Berchtesgadener Land, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, περίπου 30χλμ. νότια του Σάλτσμπουργκ. Η πρώτη ιστορική αναφορά στο Μπερχτεσγκάντεν χρονολογείται στο 1102, ενώ παρουσιάζεται ως μια περιοχή με πλούσια κοιτάσματα άλατος. Το χωριό έχει παραδοσιακά κτίρια, πλακόστρωτους πεζόδρομους και είναι απόλαυση για περπάτημα. Λιγότερο από 6 χιλιόμετρα από το Μπερχτεσγκάντεν βρίσκεται η λίμνη Κένιγκζε (Königssee). Με μέγιστο βάθος που φτάνει τα 190 μέτρα, εκτείνεται σε μήκος 7,7χλμ., στο πλατύτερο τμήμα της έχει εύρος 1,7χλμ. και περιβάλλεται από βουνά που ξεπερνούν τα 2.700μ. Θεωρείται η πιο καθαρή λίμνη της Γερμανίας και για να διατηρηθεί έτσι ακόμα και τα βαρκάκια που κάνουν το τουρ είναι ηλεκτρικά. Θα απολαύσουμε μια μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη (προαιρετικά). Η Königssee θεωρείται ένα από τα 100 σημαντικά αξιοθέατα της χώρας. Χρόνος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα. Συνεχίζουμε για μια επίσκεψη στην ‘’Αετοφωλιά του Χίτλερ΄΄. Μέσω ενός τούνελ που οδηγεί βαθιά μέσα στο βράχο, θα πάρουμε το ασανσέρ που θα μας ανεβάσει στη κορυφή του βουνού Κελστάιν, στα 1.835 μέτρα υψόμετρο. Η θέα κόβει την ανάσα. Το Kehlsteinhaus σαλέ, που είναι το κανονικό όνομα της αετοφωλιάς του Χίτλερ κατασκευάστηκε μέσα σε 13 μήνες. Αυτό, διότι είχε προθεσμία να είναι ολοκληρωμένο στις 20 Απριλίου του 1939, καθώς θα αποτελούσε δώρο για τα πεντηκοστά γενέθλια του Χίτλερ. Ένα έργο που αποτέλεσε μάχη ενάντια στο χρόνο, το χιόνι, και τη μορφολογία του εδάφους. Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι εργάστηκαν μέρα και νύχτα, χειμώνα και καλοκαίρι, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο στην ώρα του. Ο Χίτλερ το επισκέφτηκε ελάχιστες φορές, μόνο για κάποιες επίσημες δεξιώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο δεν καταστράφηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις, καθώς δεν είχε συνδυαστεί μαζί του. Σήμερα η αετοφωλιά ανήκει σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και λειτουργεί ως εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ίννσμπρουκ - Κίτσμπουελ - Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Ίννσμπρουκ. Άφιξη και περιήγηση στη πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Συνεχίζουμε για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Τιρόλου, το Κίτσμπουελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά, με σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Σημείωση: H σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

(img)