ΚΟΡΥΦΑΙΑ

ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Γιορτές στο “Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα!

3 - 6 ημέρες
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Χαλάρωση

+ 1
ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Μέτρια

ΕΛ. ΗΛΙΚΙΑ

18 ετών

Από 185

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 05/12 για περιορισμένο αριθμό δωματίων.
Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 15%

 Τιμή κατ' άτομο:

Δωμάτιο Πρωτοχρονιά Θοφάνια
4 ημέρες 5 ημέρες 4 ημέρες 5 ημέρες
Δίκλινο 209 € 255 € 185 € 225 €
3ο άτομο ενήλικας 149 € 175 € 115 € 135 €
3ο άτομο παιδί έως 8 85 € 95 € 85 € 95 €
3ο άτομο παιδί 9 -12 139 € 155 € 110 € 130 €
Μονόκλινο 279 € 345 € 255 € 315 €

 

  Αναχωρήσεις:
  4 ημέρες: 30/12 & 03/01
  5 ημέρες: 29/12 & 02/01

 

Περιλαμβάνονται:

 • Τρεις ή τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ανακαινισμένο & κεντρικότατο Kierion Hotel 3* στην Καρδίτσα με πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
 • Εορταστικό Gala στις 31/12 με μουσική Dj στη θέση της ημιδιατροφής
 • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
 • Επιβάρυνση ημιδιατροφής (εκτός της ημέρας του ρεβεγιόν) 13€ ο ενήλικας και τα παιδιά άνω των 8 ετών ανά ημέρα & δωρεάν τα παιδιά έως 8 ετών
 • Ο φόρος διαμονής αξίας 1,5€ το δωμάτιο ημερησίως
 • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα

Χάρτης

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα

1ημέρα: Αθήνα – Ιερά Μονή Κορώνης – Λίμνη Πλαστήρα – Καρδίτσα

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Γεννήσεως Της Θεοτόκου, γνωστή και ως Ιερά Μονή Κορώνης η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1500μ σε θέση περίοπτη με εξαιρετική θέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πανέμορφη τεχνητή λίμνη Πλαστήρα, με τα γραφικά παραλίμνια χωριουδάκια, την εντυπωσιακή θέα και την αρχιτεκτονική των σπιτιών. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και αναχώρηση για την Καρδίτσα και το ξενοδοχείο διαμονής μας. Το βράδυ μας ελεύθερο.

2η ημέρα: Τύρναβος – Ελασσόνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον Τύρναβο με ευκαιρία να απολαύσουμε το ξακουστό σε όλη τη χώρα εκλεκτό τσίπουρο Τυρνάβου. Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο «Αμπέλου – Οίνου – Οίκου ανθρώπου» στεγασμένο στο αρχοντικό του Καράσσου κληροδότημα πλέον στον Δήμο. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Παναγίας Ολυμπιώτισσας, το κόσμημα της πόλης της Ελασσόνας που αποτελεί και το πιο σημαντικό ιστορικό μνημείο και αξιοθέατο της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για παραδοσιακό φαγητό σε κάποια από τις πολλές ταβέρνες – εστιατόρια της Ελασσόνας και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας ελεύθερο.

3η ημέρα: Ολοήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο

Πρωινό και αναχώρηση για Βενετία. Μεταφορά στο λιμάνι από όπου ξεκινάνε τα ιδιωτικά καραβάκια (δώρο τα εισιτήρια από το γραφείο μας) τα οποία θα μας μεταφέρουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία και την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των στεναγμών, τον πύργο των καμπάνων και του Ωρολογίου. Σας προτείνουμε στον ελεύθερο χρόνο σας να δοκιμάσετε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα στα κανάλια της μοναδικής Βενετίας. Αναχώρηση για Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πύλη – Ελάτη – Περτούλι – Τρίκαλα – Μύλος των ξωτικών

Μετά το πλούσιο πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για να γνωρίσουμε τα χωριά του Κόζιακα. Πρώτη στάση είναι η Πύλη όπου θα επισκεφθούμε την απείρου κάλλους βυζαντινή εκκλησία με τον υπέροχο διάκοσμο και την αξιόλογη ιστορία. Συνεχίζουμε για ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα χωριά του νομού, όπου περιβάλλεται από ένα δάσος με έλατα, την Ελάτη. Παραμονή για καφέ. Τελευταίος μας σταθμός το Περτούλι, ένας από τους πιο όμορφους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και αναχώρηση για τα Τρίκαλα όπου θα επισκεφτούμε τον «Μύλο των Ξωτικών». Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα: Καρδίτσα – Μετέωρα – Τρίκαλα – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης. Σε ύψος 400 περίπου μέτρων, επάνω στους βράχους, είναι κτισμένο το πιο σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, μετά το Άγιο Όρος. Οι Μονές όπως σήμερα σώζονται και λειτουργούν, είναι τόπος αναγνωρισμένος ως διατηρητέο και προστατευόμενο μνημείο από την UNESCO. Θα επισκεφτούμε την ανδρική Μονή Βαρλαάμ και τη γυναικεία Μονή Αγίου Στεφάνου και με ενδιάμεσες στάσεις στα Τρίκαλα για προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα και καφεδάκι θα φθάσουμε στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

(vls)