ΚΟΡΥΦΑΙΑ

ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Γιορτές στο Άμστερνταμ, 5 & 6 ημέρες αεροπορικώς!

3 - 6 ημέρες
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Χαλάρωση

+ 1
ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Χαμηλή

ΕΛ. ΗΛΙΚΙΑ

18 ετών

Από 545

Γιορτές στο Άμστερνταμ 5 & 6 ημέρες με αναχώρηση 21/12, 22/12, 26/12/2019 & 2/1/2020! Αεροπορικά εισιτήρια με KLM, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, πρωινό, μεταφορές, ξενάγηση πόλης, εκδρομή Marken & Volendam, επίσκεψη Coster Diamonds!  Τιμές Early Booking για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

 

Τιμές κατ' άτομο:

 

Αναχωρήσεις 2019-20 Ξενοδοχείο (ή παρόμοιο) 2κλινο 1κλινο Παιδί Φόροι
21/12, 22/12 6 ημέρες Ozo 4* 595€ 755€ 545€ 165€
22/12, 26/12, 2/1 5 ημέρες 545€ 685€ 495€

Οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά Early Booking για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά +50€ για κάθε ενήλικα.

 

Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με KLM για 21/12 & 22/12
Αθήνα - Άμστερνταμ KL 1572 06:00 08:30
Άμστερνταμ - Αθήνα KL 1581 20:55 01:10
Πτήσεις με KLM για 26/12
Αθήνα - Άμστερνταμ KL 1576 17:20 20:00
Άμστερνταμ - Αθήνα KL 1581 20:55 01:10
Πτήσεις με KLM για 2/1
Αθήνα - Άμστερνταμ KL 1572 06:00 08:30
Άμστερνταμ - Αθήνα KL 1575 12:35 16:30

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

 

Περιλαμβάνονται:

 • αεροπορικά εισιτήρια με KLM 
 • μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ozo 4* ή παρόμοιo
 • μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • εκδρομές, περιηγήσεις, βάσει προγράμματος  
 • τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός 
 • υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

 • φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων165€
 • αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα
 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αναλυτικά ανά ημερα

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο ``Schiphol``, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση τα δωμάτια μας. Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει στο ιστορικό κέντρο την πλατεία Βατερλώ, διασχίζοντας την πλατεία Ρέμπραντ, το παζάρι των λουλουδιών και την κεντρική πλατεία Dam. Αμέσως μετά μπορείτε να συνεχίσετε την διασκέδαση σας στις τυπικές ολλανδικές παμπ ή στα εστιατόρια της περιοχής. (Μετάβαση με τραμ ή μετρό – έξοδα ατομικά - και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του).

2η ημέρα: Άμστερνταμ - Coster Diamonds

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός ``Μύλος του Rembrandt``στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό ``Στάδιο Αρένα``, η ``Heineken``, το επιβλητικό ``Rijksmuseum``, η πανύψηλη ``Δυτική Εκκλησία``, το ``μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά``, ο ``πλωτός`` Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που ``επιπλέει`` στη θάλασσα. Ολοκληρώνουμε στη πλατεία των μουσείων και κατόπιν σε ένα από τα μεγαλύτερα Αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο Coster Diamonds, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών με Ελληνόφωνη παρουσίαση των τεχνικών επεξεργασίας.

3η ημέρα: Άμστερνταμ - Ψαροχώρια Μάρκεν - Βόλενταμ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου ``η μικρή Ολλανδέζα``, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.

4η ημέρα: Άμστερνταμ (Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη προαιρετικά 80€)

Μπουφέ πρόγευμα και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφτούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο ``παλάτι της Ειρήνης``, τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία.

5η ημέρα: Άμστερνταμ (ελεύθερη ημέρα)

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας, για να περπατήσετε την όμορφα στολισμένη πόλη.

6η ημέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Το 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την μια ελεύθερη ημέρα. Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

(img)