ΚΟΡΥΦΑΙΑ

ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Καλοκαίρι στο Άμστερνταμ, 4 ημέρες!

3 - 6 ημέρες
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Χαλάρωση

+ 1
ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Χαμηλή

ΕΛ. ΗΛΙΚΙΑ

18 ετών

Από 595

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, πρωινό, μεταφορές, ξενάγηση πόλης, κρουαζιέρα στα κανάλια, εκδρομή Zaanse Schans - Βόλενταμ με γεύμα!

 

Τιμές κατ' άτομο:
 

Αναχωρήσεις 2019 Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο Παιδί Φόροι
25/7, 2/8, 9/8, 15/8,
22/8, 29/8
Novotel Amsterdam City 4* 595€ 815€ 495€ 185€
NH Amsterdam 4*
NH Museum Quarter 4*
695€ 945€ 595€

 

Περιλαμβάνονται:

 • αεροπορικά εισιτήρια με KLM
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
 • πρωινό
 • μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • εκδρομές, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στο Βόλενταμ
 • αρχηγός / συνοδός
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

 • είσοδοι στα μουσεία
 • φόροι αεροδρομίου
 • ποτά στο γεύμα
 • ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 
Λεπτομέρειες-οδηγίες

Πτήσεις με KLM 
Αθήνα - Άμστερνταμ KL 1572 06:00 08:30
Άμστερνταμ  - Αθήνα KL 1581 20:55 01:10

 

Αναλυτικά ανά ημερα

Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τα Βασιλικά Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Στη συνέχεια θα απολαύσετε μία κρουαζιέρα στα κανάλια της ``Βενετίας του Βορρά``. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.Το βράδυ ετοιμαστείτε για μία βόλτα με τον αρχηγό στα περίφημα κόκκινα φανάρια...την γνωστή Red Light District.

2η ημέρα : Άμστερνταμ - Zaanse Schans - Βόλενταμ

Σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας (με τραμ, έξοδα ατομικά) για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο Coster Diamonds, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση). Το μεσημέρι θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα.

3η ημέρα : Άμστερνταμ - Ρόττερνταμ - Ντελφτ - Χάγη (προαιρετική εκδρομή)

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σήμερα σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ημερήσια εκδρομή στο Ρόττερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Το Ρόττερνταμ είναι το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Εκεί θα δούμε επιβλητικούς ουρανοξύστες, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια και τις κρεμαστές γέφυρες Willems και Erasmus. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, το Ντελφτ, η ``Πόλη των Πριγκίπων``, παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της. Είναι μία ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο και μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος, θα επισκεφτούμε τη Χάγη, έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο ``παλάτι της Ειρήνης``, τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας, την Scheveningen. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα.

4η ημέρα : Άμστερνταμ - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

(img)